info@eloterija.net
ozadnje_loterija2

Preveri svojo srečo že danes.

Loterija Slovenije – Tvoja pot do sanjskega življenja ?
Tudi ti sanjaš o veliki nagradi na lotu, ki bi ti omogočila brezskrbno življenje?

Morda o luksuzni vili na obali, potovanju okrog sveta ali pa o tem, da bi končno lahko opustil službo in se posvetil svojim hobijem? Čeprav je verjetnost za osvojitev glavne nagrade majhna, so sanje o bogastvu tiste, ki privlačijo mnoge k igri Loto. V tem članku bomo podrobneje raziskali vse vidike igre Loto, od zgodovine in pravil do strategij za povečanje možnosti za zmago ter seveda do najnovejših rezultatov žrebanja.

Zgodovina igre Loto v Sloveniji

Igra Loto je v Sloveniji prisotna že od leta 1957. V tem času je postala ena izmed najbolj priljubljenih iger na srečo, saj ponuja možnost za osvojitev izjemnih nagrad. Skozi leta se je igra Loto nekoliko spreminjala, vendar je osnovna ideja ostala enaka: igralci izberejo 7 številk izmed 39, žrebanje pa določi zmagovalne kombinacije. Pravila igre Loto Igranje Lota je enostavno. Igralci morajo na igralnem listku izbrati 7 številk izmed 39.  Pozor, pred kratkim so logiko spremenili in poimenovali Novi Loto. Pri novem Lotu izžrebajo 6 od 44 številk. Nov način naj bi 4x povečal možnosti za dobitek. Ena vrstica za Loto stane 0,60 € (to je pa ugodno, za 60 centov imaš lahko sanje, da zadeneš, ni slabo!). Žrebanja Lota potekajo dvakrat tedensko, ob torkih in petkih ob 19. uri. Rezultate žrebanja lahko spremljaš na spletni strani Loterije Slovenije, na Televiziji Slovenija ali v časopisih.

Strategije za povečanje možnosti za zmago

Čeprav je verjetnost za osvojitev glavne nagrade na lotu majhna, obstaja nekaj strategij, ki lahko povečajo tvoje možnosti za zmago: 
- Igraj redno: Večkrat kot igraš, večje so tvoje možnosti za zmago. 
- Izberi naključne številke: Ne izbiraj vedno istih številk, saj to ne poveča tvojih možnosti za zmago.
- Pridruži se loterijski skupini: Združi se s prijatelji ali družinskimi člani in kupi več srečk oz vplačaj v skupini več vrstic. Tako boš povečal svoje možnosti za zmago, hkrati pa si razdelili stroške. Pri tujih loterijah lahko to narediš kar na spletni strani, pošiči Syndicate in igraš npr. z 100 nepoznanimi igralci, če je dobitek loto posredniška hiša, kjer si kupil svoj listek dobitek razeli med recimo 100 igralce.

- Igraj sistemske igre: Sistemske igre ti omogočajo, da izbereš  več kot 6 številk. To poveča tvojo možnosti za zmago, vendar seveda tudi stroške igre.

Loto rezultati:

Kje jih najti Najnovejše rezultate žrebanja Loto lahko najdeš na spletni strani Loterije Slovenije, na Televiziji Slovenija, Mobilni aplikaciji ali v časopisih. Prav tako se lahko naročiš na e-obvestila in prejemaš rezultate žrebanja direktno v tvoj e-poštni predal ali na mobilno številko preko SMS. 

Kaj narediš, če zadaneš jackpot oz. sedmico po novem šestico 🙂

V primeru, da zadaneš na lotu, je pomembno, da se obnašaš odgovorno. Najprej se dobro prepričaj ali si res zadel. Nato se obrni na Loterijo Slovenije in sledi njihovim navodilom. Nepozabi, da so dobitki nad 10.000 € obdavčeni.

Zaključek

Igra Loto je lahko zabaven način za preizkušanje sreče in sanjanje o bogastvu. Vendar pa je pomembno, da igraš odgovorno in se zavedaš majhnih možnosti za osvojitev glavne nagrade oz. JackPota. 

Ne pozabi, da je Loto le igra in naj ne bo tvoj adut na poti do bogastva.