info@eloterija.net
ozadnje_loterija2

Preveri svojo srečo že danes.

Neteller e-denarnica

Večina online kupcev uvršča Neteller med svoje prednostne načine plačila zaradi enostavne uporabe. To plačilno sredstvo je v lasti in upravljanju britanske družbe Paysafe Group, ki je bilo ustanovljeno leta 1999. Dejansko je začelo obdelovati plačila za spletne igre na srečo, vključno z loterijami, šele leta 2000.

Ko je podjetje začelo omogočati plačila za spletne igre na srečo, je do 95 % njegovih prihodkov izviralo iz te dejavnosti. Neteller je priljubljen zaradi svojih izjemnih funkcij, ki vključujejo nizke stroške, prijaznost do uporabnikov ter visoko stopnjo varnosti. Poleg tega ponuja premium članstvo, znano kot Neteller VIP, za stranke z visokim prometom.

Skrill e-denarnica

Skrill je res zakon za spletno igralništvo. Hitro plačilo, dvigi na bankomatih, plačevanje na pos terminalih, torej zelo enostavna uporaba, pa še skoraj povsod ga sprejmejo. Se spomniš, da se je prej imenoval Moneybookers? Ja, bil je eden prvih digitalnih denarnic za spletne stave. In ta firma že od začetka trdno drži z igralništvom. Neteller je kasneje prevzel Skrill tako, da je sedaj vse skupaj od njih. Tudi PaySafe vrednostnice, ki jih kupiš na bencinskih črpalkah so njihove.  Ne glede na to, če iščeš športne stavnice, ki podpirajo Skrill, spletne kazinoje ali pa loterijske hiše boš v tem članku našel vse, kar te zanima.