info@eloterija.net
ozadnje_loterija2

Preveri svojo srečo že danes.

Zgodovina spletne banke Skrill

Moneybookers je bil ustanovljen v Združenem kraljestvu leta 2001, z dejanskim začetkom uvedbe plačilnega sistema aprila 2002. Operacija je bila takoj uspešna: do konca leta 2003 je skoraj dva milijona uporabnikov odprlo račun s to denarnico. Po večletni uspešni rasti znotraj in zunaj igralniške industrije je podjetje šlo skozi obdobje prevzemov. Leta 2007 jih je prevzela družba Investcorp Technology Partners; ta skupina je nato storitev prodala dve leti kasneje, z velikim dobičkom. Družba je nato šla skozi rebranding leta 2011. Posledica tega je bila sprememba imena v Skrill. Medtem ko sta se oba imena uporabljala več kot eno leto, je bil prehod končan leta 2013. Istega leta je družba CVC Capital Partners prevzela skupino. Najpomembnejše transakcije za skupino – in za poslovanje spletnega plačilnega procesa kot celote – so potekale leta 2015. Aprila so kupili Ukash, predplačniški sistem, ki je postal glavni tekmec družbe. Med tem nakupom je sicer potekala še večja poteza, saj je družba Optimal Payments – matična družba Neteller – prevzela skupino Skrill za 1,1 milijarde EUR. Ta poteza je bila dokončana pred koncem leta, obe družbi sta zdaj del tako imenovanega Paysafe Group, ki nadzoruje številne najbolj priljubljene metode bančništva v igralništvu.

Odpri račun
apple_wallet_in_intesasanpaolo

Kartice na iPhon-u

Dodatne informacije o Skrill-u

Bodi pozoren na naslednje podatke, ker ti bodo v pomoč pri odločitvi, ali začeti uporabljati Skrill ali ne.
Skrill omejitve in provizije Dve stvari je treba upoštevati, in sicer sta odvisni od izbire loterijske hiše ali spletne igralnice.

Omejitve pri dvigih (limiti): Nekatere igralnice določajo znesek, ki ga lahko vsak dan, teden ali mesec dvigneš prek Skrilla. Višje omejitve so boljše.

Pristojbine (provizije): Nekatere stavnice zaračunajo pristojbino po določenem številu izplačil. Na primer, morda boš imel/a deset brezplačnih dvigov na mesec, kar pa je več, pa bodo zaračunali pristojbino, običajno približno 2% od zneska, ki ga dviguješ iz igralnice na skrill.

Kako ustvariti Skrill denarnico in preveriti račun ? 

Postopek registracije Skrilla je precej preprost, podobno kot pri drugih e-denarnicah.

Sledi spodnjim navodilom: Obišči Skrill spletno mesto in klikni na "OPEN FREE ACCOUNT". Po prebranju pravil in pogojev izpolni manjkajoče podatke, vključno z e-poštnim naslovom, ki bo tvoje uporabniško ime.

Opravi neobvezni postopek preverjanja identitete, ki omogoča pošiljanje in prejemanje plačil višjih vrednosti. Naloži sliko osebne izkaznice. Potrdi svoj naslov z računom za elektriko, plinom ali telekomunikacij (Telekom, Telemach, A1, ...)  izdanim v zadnjih treh mesecih.

Vse to lahko opraviš neposredno na Skrill platformi, ki te bo vodila skozi celoten postopek. Skrill ima seveda tudi mobilno aplikacijo za IOS in Android, vendar svetujemo, da prvo registracijo opraviš preko računalnika, ker se bolje obnese in ne bo težav - preverjeno. Ko imaš račun registrian pa uporabi aplikacijo na telefonu. Mimogrede Skrill kartica se tako kot Neteller lahko preko aplikacije doda tudi v apple pay, kar pomeni, da lahko plačuje lepo z virtualno kartico na telefonu na pos terminalih.

Skrill MasterCard Predplačniška Kartica

Skrill MasterCard deluje enako kot katerakoli druga predplačniška MasterCard kartica ter predstavlja odličen način za hitro in enostavno dostopanje do tvojih sredstev Skrill kjerkoli po svetu. Dostop do tvojih prihrankov je mogoč brez skrbi, da bi porabil/a preveč denarja. Tvoje razpoložljivo stanje na predplačniški kartici MasterCard je enako kot v tvoji digitalni denarnici. V primerjavi z drugimi ponudniki e-denarnic so pristojbine za Skrill MasterCard zelo nizke. S pomočjo VIP programov, namenjenih resnim in rednim strankam, pa si lahko pristojbine znižaš celo na 0%. Naročilo Skrill predplačniške kartice je mogoče prek uporabniškega vmesnika na spletni strani Skrill. Dodatne informacije, odgovore na pogosta vprašanja ter podrobnosti o provizijah in drugih funkcijah lahko najdeš v sekciji "HELP".

Uporaba Skrill-a za vsakodnevne potrebe

Uporaba za vsakodnevne potrebe Morda je prav sprejemljivost izven igralništva celo največja prednost Skrilla v primerjavi s konkurenco. Od časov, ko je družba delovala pod imenom Moneybookers, so sklenili partnerstva s številnimi spletnimi blagovnimi znamkami, s čimer so svojo storitev ponudili širšemu občinstvu. Podjetja, kot so eBay, Facebook in Skype, so sprejela plačila prek te storitve, skupaj s že več kot 100.000 trgovci, ki ponujajo možnost "Checkout" – številke, ki očitno presegajo zgolj igralniški sektor. Skrillova priljubljenost se kaže tudi v možnosti prenosa denarja med posamezniki. Podobno kot Paypal, omogoča hitro in varno pošiljanje denarja prijateljem, družini ali poslovnim partnerjem, kar ga naredi za prilagodljivo možnost za tiste, ki izvajajo mednarodne transakcije.

Varnost in 2-Faktorsko preverjanje

Vsakič, ko se prijavimo v naš račun ali izvedemo transakcijo, naš pametni telefon ali tablični računalnik ustvari kodo za enkratno uporabo. Ta koda je dodaten sloj zaščite poleg standardnih dostopnih podatkov in se avtomatsko spreminja vsakih 30 sekund. To preprečuje neželen dostop v naš račun, kar zagotavlja dodatno varnost. Ko to kombiniramo z močnim geslom, imamo res varno mesto za naša sredstva. Hitra navodila po korakih za uporabo te funkcije najdemo na spletni strani v razdelku "Security".

Odpri račun