info@eloterija.net
ozadnje_loterija2

Preveri svojo srečo že danes.

V današnjem digitalnem svetu se je svet loterij močno spremenil, saj imajo ljubitelji zdaj priložnost igrati velike jackpot igre kar iz udobja svojega doma. Ena izmed platform, ki je postala izjemno priljubljena med slovenski je RedFoxLotto. Je spletna storitev za številne loterije, ki omogoča igralcem sodelovanje v različnih mednarodnih loterijah.

Kaj je RedFoxLotto?

RedFoxLotto je platforma, ki omogoča nakup loterijskih vstopnic za največje svetovne loterijske jackpote. Ne glede na to, kje živiš, lahko sodeluješ v loterijah tujih držav. To je povsem zakonito in izjemno priročno. Vse, kar moraš storiti, je, da v nekaj klikih kupiš svojo loterijsko srečko kar prek spleta. Plačaš lahko na primer s kreditno kartico prek popolnoma varnega postopka ali pa uporabiš eno izmed številnih drugih metod plačila kot je Neteller, SKrill ali Paysafe kartica (Kupiš jo lahko na petrolovih bencinskih servisih). Kmalu po nakupu prejmep potrditveno e-pošto. Nobena loterijska srečka ne more biti pozabljena, saj te bodo  samodejno obvestili v primeru dobitka. Tako ne boš zamudili zadetka, ker si pozabil preveriti rezultate loterije!

Prednosti nakupa loterijske vstopnice prek spleta

Največja prednost je nedvomno ta, da lahko preprosto vplačaš loto listek za trenutno najvišji jackpot. Ni pomembno, koliko denarja vložiš v loterijske listke, važno je, da listek vplačaš. Je pa zagotovo je bolj ekonomično vlagati v jackpot v višini npr. 300 milijonov kot v majhne zneske lokalnih loterij. Na spletu lahko sedaj izbiraš med številnimi loterijami in vsak teden najdeš vsaj en ogromen jackpot. To ti zagotavlja boljšo razmerje med stroški in potencialnim dobitkom kot lokalne loterije.

Svetovni rekord za največji jackpot znaša 2 milijardi, 40 milijonov dolarjev. 

Ta rekord je bil dosežen 22. novembra 2022 v ameriški Powerball loteriji. 13. januarja 2016 je bil dosežen še en jackpot v višini 1,586 milijarde dolarjev, prav tako v ameriški Powerball Lotto. Tretji najvišji jackpot vseh časov je bil osvojen v Mega Millions loteriji, kjer je srečni dobitnik 23. oktobra 2018 prejel 1,537 milijarde dolarjev. In mnoge od prejšnjih večjih zmag v teh loterijah so bile dosežene z vplačilom loto listka na spletu.

Srečno!