V Euro Millionski Loto so vključene naslednje države: Avstrija , Belgija , Fracija , IIrska , Luxemburg , Portugalska , Španija , Švica , Anglija in z vplačili preko interneta tudi ostale članice, sedaj preko euro loto posrednika tudi Slovenija.

Z uporabo storitev loto posrednika vam ni treba biti v eni izmed devetih držav, ki prisostvuje v EuroMillions loteriji, da bi lahko kupili loto listek. Loto Spletni Posrednik bo kupil loto listek v vašem imenu, v eni izmed sodelujočih držav in ga dodal na vaš igralni račun s katerim razpolagate vi, do svojega računa pri posredniku pa pridete preko registracije računa za igranje euro lota iz Slovenije.


Da bi lahko igrali Euro Millions loto je potrebno odpreti račun pri loto posredniku, Lotto Agent

Registriranja računa je enostavna in traja samo nekaj minut. Podrobnejša navodila poiščite TUKAJ. Odprtje računa je brezplačno, loto posrednik pa vas bo tudi sproti obveščal kaj se dogaja z loto listki, ki ste jih kupili. V primeru, da je bil vaš loto listek dobiten boste prejeli email pošto ali pa sms sporočilo.  Loto posrednik sprejema vrsto različnih metod plačila za nakup loto listka preko spleta; te vključujejo debitne (predplačniške) kartice, kreditne kartice, elektronsko denarnico Neteller. Podrobnejša navodila, kako plačevati si preberite TUKAJ.


Na strani le poiščite gumb Igraj ali "BUY A TICKET", ki vas bo popeljal na stran, kjer lahko začnete igrati Euro Millions loto in tudi ostale svetovne loterije. Tu boste našli tudi nekaj kratkih informacij o tem, kdaj bodo naslednja žrebanja, in koliko znašajoposamezni Jackpot dobitki.
Izbira loto  številk je zelo preprosta , samo kliknite pet glavnih l številk in dve Luck Star številke  v rumenem polju na levi strani. Igrate lahko najmanj 3 vrstice. Če nočete sami izbrati številk kliknite na Quick Pick, kar bo naključno izbralo številke za vas.


Ko izberete vse številke samo kliknite gumb »Play« in prejeli boste email pošto z vašo izbiro številk. Če boste zadeli katero izmed nagrad boste prejeli email v katerem boste obveščeni o vašem dobitku, dobitek pa bo izplačan na vaš igralni račun.