1.    Ob kateri uri je Euro Millions žrebanje?


Eruro Millions žrebanje poteka v torek in sredo od 22.00 uri. Rezultati pa so objavljeni najkasneje do 12.00  ure naslednji dan.


2.    Kdaj se zaključi prodaja loto listkov?


Prodaja loto listkov se zaključi ob 20.30 uri. Prodaja se ponovno odpre ob 22.00 uri.


3.    Kako lahko dobiš nagrado z igranjem Euro Millions?


Obstaja več načinov kako lahko dobite nagrado na Euro Millions. Igralci lahko prave loto številke ugane 13 različnih načinov, kot je to opisano na naši strani »nagrade«.


4.    Ali lahko igram Euro Millions iz Slovenije?


Euro Millions lahko sedej igrate tudi iz Slovenije z uporabo loto posrednika »Lotter«.


5.    Kako dolgo so Euro Millions loto listki veljavni.


EuroMillions loto srečke so  veljajo za obdobje 180 dni.


6.    Ali obstaja minimalna starostna meja za igranje Euro Millions?


V Veliki Britaniji je najnižja starostna meja za igranje Euro Millions 16 let. Zunaj velike britanije je starostna omejitev odvisna od lokalne zakonodaje iger na srečo. Zaradi preprostosti storitev loto posrednika »Lotter« je za sodelovanje v Euro Millions potrebno biti star vsaj 18 let.


7.    Ali so dobitki na Euro Millions obdavčeni?


Igralci v Sloveniji morajo plačati davke po Slovenki davčni zakonodaji. Odgovornost vsakega igralca posedaj je, da plača vse davke in obvesti davčne organe v primeru loto dobitka.


8.    Kakšne so možnosti za zmago na Euro Millions ?


Možnosti za katerikoli  loto dobitek je 1:13. Vendar večino ljudi verjetno bolj zanima, kakšne so možnosti za JackPot dobitek. Da vam uspe ugotoviti pravilno vseh 5 glavnih števil in 2 Lucky Star številki je možnosti 1 :116.531.800. Za druge možnosti si oglejte našo stran »Nagrade«.


9.    Ali obstaja kakšna omejitev kolikokrat se lahko JackPot prenese v naslednji krog?Trenuntno ne obstaja nobena takšna omejitev, vendar ko JackPot doseže 185 milijonov eurov  se višanje le tega ustavi in loto dobitki se prenesejo navzdol. Kar pomeni , da ves denar, ki se nabere od prodanih loto listkov in gre  preko 185 milijonov evrov se prenese na naslednje dobitnike. V 397 krogu se je zgodilo, da je bilo 11 dobitnikov, ki so pravilno ugotovili 5 glavnih številk in eno Lucky Star številko in vsak od njih je prejel  loto dobitek v višini 1,779,995 funtov.10.     Kako lahko poskrbite, da res igrate naključna loto števila.


Najlažje, da se prepričate, da res igrate nakjučna  loto števila je, da uporabite naš naključni generator loto številk. Prednost uporabe naključnega generatorja loto številk  pred izbiro srečnih številk je, da je veliko večja verjetnost, da takšnih loto številk z veliko verjetnostjo ne bo izbral nihče več. Tako vam tudi ne bo treba  z nikomer deliti Jackpot dobitka, če ga zadenete.


11.    Kaj je Euro Millions Super žrebanje


Euro Millions Super žrebanja pogosto poteka ob posebnih Euro Millions datumih. Ta žrebanja se po navadi zgodijo nekajkrat na leto, vendar ne vsako leto ob istem času. V Euro Millions Super žrebanjih se Jackpot avtomatsko zviša na 100.000.000 eurov, ne glede koliko je znašal JackPot prejšnje žrebanje. Euro Millions Super žrebanja potekajo na zelo podoben način kot običajna srečanja; če se za to žrebanje ni Jackpot dobitnika se JackPot prenese v naslednji krog.