Uradna stran: www.neteller.com

 

Kaj točno je e-denarnica Neteller?

E-Denarnica Neteller je angleška spletna banka. Je najbolj znana spletna banka, posebnost te banke pa je da omogoča fizično predplačniško kartico MasterCard in tudi Virtualno – to pomeni, da pri vsakem plačilu generirate posebno številko kartice s katero plačate. Iz tega naslova je tudi zelo zelo varna.

Denar na svoje Neteller spletni bančni račun prenesete lahko preko bančnega nakazila ali preko paysafe vrednostnice – www.paysafe.com

Z Neteller spletno banko boste lahko tako vplačevali v EURO LOTERIJO kot tudi dvigovali priigrane dobitke

Brezplačen račun lahko ustvariš si kar takoj ustvarite preko spletne strani www.NETELLER.com.

Po sami registraciji računa boste imeli najprej Express NETELLER spletni bančni račun, kar zadostuje za prenos sredstve s paysafe vrednostnice na Neteller račun.

Kasneje pa je zelo priporočljivo, če verificirate svoj Neteller račun z dokumenti, zahtevajo, osebni dokument ali pasoš, izpisek računa za elektriko, vodo, bančni račun, ekratka en izpisek, kjer so vidni vaši podatki in naslov. To zahtevajo zaradi preprečevanja pranja denarja, kar zahteva europska organizacija za boj proti pranju denarja.

Vse podatke oddate lahko skenirane ali pa kar slikane z digitalnim fotoaparatom ali mobilnim telefonom.

Za dokončanje verifikacije vas bo Neteller kontaktiral po telefonu in vprašal po podatkih, komunikacija poteka v angleščini, pokliče vas zelo prijazna gospa.

Po tem klicu boste imeli verificiran napredni Neteller račun in naročili boste lahko debetno MasterCard kartico s katero boste lahko plačevali na vseh MasterCard prodajnih mestih in tudi dvigovali denar na vseh bankomatih po Sloveniji. Torej vse loto dobitke si boste izplačali iz loterije direktno na Neteller račun in dvignili na bankomatu. V primeru jack pot dobitka pa boste prejeli vaš dobitek nakazan na bančni račun v Slovenijo.

Za podrobne informacije o Neteller bančnem računu v ankleškem jeziku tukaj izberite spodaj kjer piše “About”

Kakšne so prednosti spletne banke NETELLER?

Po registraciji takoj lahko prenesete denarna sredstva preko PaySafe vrednostne kartice na igralni EURO LOTO raču, in takoj lahko vplačate svojo dobitno loto kombinacijo. Spletna banka Neteller vam bo tudi omogočila zelo hiter prenos denarnih sredstev z vašega euro loto računa v vaš žep. Denar boste dvignili direktno na bankomatu.

Poslovanje preko spletne banke Neteller je zelo varno!

Poslovanje banke poteka preko 128 bitnega šifriranja, gre za najboj varno šifriranje na internetu. Vaši podatki so tako skrbno in varno shranjeni pri Neteller banki.

Sredstva na vaš Neteller račun lahko prenesete na več načinov ?

Prijavite se v Neteller račun in izberete možnost MONEY IN

  • Denar položite s PaySafe vrednstnico, banka vam vzame 1,75% provizije
  • Denar lahko prenesete tudi z bančnim nakazilom preko vaše banke, kjer je provizija 0%, postopek prenosa pra traja nekaj dni.

Denar lahko tudi dvigujete?

Denar dvigujete z Neteller debetno MasterCard na vseh bankomatih po Sloveniji in Svetu. Pri dvigu plačate provizijo, ki znaša neglede na dvignjen znesek 4 EUR / dvig, na dan pa lahko dvignete na bankomatu 750 EUR